DE BLADENMAAKSTERS 

Doreen Dekker (1976) en Ellen van Kaam (1961) hebben in 2011 de VOF De Bladenmaaksters opgericht, waarbij zij zich richten op crossmediale concepten zoals Wat Gaan We Doen.

 

Van lay out tot tekst en van websites tot drukwerk

De allround onderneemsters beheersen het gehele spel dat bij corporate communicatie en crossmediale concepten komt kijken. Alles in eigen beheer, soms in collegiale samenwerking met gekwalificeerde bedrijven.

Ellen

Ellen heeft een reclamebureau waarmee zij met haar team alles verzorgt op het gebied van reclame, communicatie en pr: Het Communicatie Team. Ellen startte in 1999 haar bedrijf nadat zij voor muziekwinkel Ypma en vervolgens Museum Broeker Veiling de communicatie heeft verzorgd. Als (oud)docent NIMA-PR-A heeft zij bedrijven uit verschillende branches beleidsadviezen gegeven en werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van

corporate identity (grafische vormgeving,

websites, teksten, drukwerk, pers-

contacten/free publicity, advertenties,

magazines, evenementen, reclame en

public relations).

Het Communicatie Team

Doreen

Doreen is eigenaar van Studio Door, waar met veel plezier wordt gewerkt aan de creatieve communicatie voor diverse opdrachtgevers. Doreen neemt de opdrachtgever mee op de spannende zoektocht naar de eigen identiteit en vertaalt deze naar diverse (marketing-)communicatieuitingen (de corporate identity van het bedrijf).

 

Doreen is afgestudeerd aan zowel het

Grafisch Lyceum in Amsterdam als de

Willem de Kooning Academy in

Rotterdam. Ze heeft veel ervaring in

een conceptmatige aanpak en

projectbegeleiding.

Studio Door

 

De Bladenmaaksters*

info@debladenmaaksters.nl

T 072 - 531 53 56

KvK 53323009

 

De TelefoonCentrale

Koelmalaan 350, unit 1.18

1812 PS  Alkmaar

* Ellen van Kaam 

   M 06 - 23 66 62 48

* Doreen Dekker

   M 06 - 42 51 75 52