top of page

Duindorp Schoorl Magazine

 

In opdracht van de ondernemersvereniging Schoorl en de gemeente Bergen hebben wij Duindorp Schoorl Magazine gemaakt. Een full colour magazine gericht voor de bewoners in en de bezoekers van Schoorl, Groet, Hargen  en Camperduin.

Verbinding
De ondernemers in Schoorl staan voor verbinding: natuur, horeca en winkelaanbod. Het magazine geeft deze verbinding een gezicht en is verpakt in een vleugje lifestyle/outdoor. Het zet ‘het merk’ Duindorp Schoorl goed op de kaart en is gericht op bewoners en bezoekers. Enerzijds ben je als bewoner trots op dit gebied en maakt het je een enthousiast ambassadeur. Anderzijds word je als bezoeker verleidt om naast natuur, het centrum of dat ene restaurant te bezoeken.

 

Inzet
Met onze kennis en onze kijk op het toeristisch speelveld hebben wij een bijdrage geleverd tijdens de redactievergaderingen en zijn de teksten (interviews, redigeren) en de grafische vormgeving van onze hand. De vaste drukker waarmee samenwerken heeft het magazine op FSC-papier in een oplage van 25.000 gedrukt.

bottom of page